Logo Fruitboomkopen

Fruitboomkopen kopen


Snel en goedkoop inkopen? vraag hier uw offerte aan!


offerte aanvragen fruitboomkopen

Algemene voorwaarden:

Vanaf 1 september 2001 is de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens van kracht gegaan. De nieuwe wet biedt een nog betere bescherming van uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houdt orbiz.nl zich aan deze wet. Wij hechten veel waarde aan uw privacy.

 

Het aanvragen en ontvangen van een offerte is gratis en vrijblijvend. Wel bent u verplicht het reactieformulier naar waarheid in te vullen.

 

Zodra u de offerteaanvraag verstuurd heeft zal hij door het team van orbiz.nl gecontroleerd en behandeld worden. Dit doen wij per e-mail en waar nodig benaderen wij u telefonisch om aanvullende vragen te stellen om een passende aanbieding te doen.

 

Ingevulde contactgegevens op www.orbiz.nl worden alleen gebruikt voor het opstellen van een passende offerte aan u.

 

orbiz.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleverde producten. De nazorg na levering e/o aanplant dient door de aanvrager plaats te vinden zoals men mag verwachten. Dit houdt ondermeer in dat er het regelmatig water moet worden geven en waar nodig bemesting e/o ziektebestrijding moet plaatsvinden. Op geleverde beplanting bieden wij tot en met de eerste maand van het eerst volgende groeiseizoen 10% inboetgarantie.

 


Fruitboomkopen is onderdeel van
Fruitboomkopen is onderdeel van Orbiz.nl

Vul hieronder uw contactgegevens en uw offerteaanvraag in.

Titel:*   dhr.    mevr. 
Naam:*
Straatnaam*:
Postcode*:
Plaats*:
Telefoonnummer*:
E-mailadres*:


Kies uw gewenste fruitboom.

Type*:
Het gewenste aantal*:
Offerteaanvraag
Opmerkingen.
Graag ontvang ik ook een vrijblijvende offerte voor de aanplant.

* verplichte velden