Logo Leiboomkopen.nl

Beplanting voor particulieren

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte voor uw leiboom aan. Veel tevreden klanten gingen u voor.


offerte aanvragen haag

Toelichting:

Omdat dak- en leibomen in verschillende maten en vormen leverbaar zijn wordt op deze pagina een toelichting gegeven op de verschillende maten en soorten. Mocht u aansluitend meer informatie willen, neemt u dan contact op via info@orbiz.nl.

Maat
De maat van de aangeboden bomen gaat in stamomtrek op een meter hoogte. Deze methode is standaard in de branche en zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd is. De maten 12-14, 14-16 staan voor de omtrek in centimeters van de stam van de boom op een meter hoogte.

Rek
Lei- en dakbomen kunnen met verschillende rekken geleverd worden. Standaard leveren wij leibomen met een rek van 4 etages met een afmeting van 210 x 120 centimeter. De leibomen hebben een stamhoogte (het deel gemeten vanaf de bovenkant van het wortelgestel tot aan de onderkant van het rek) van 200 centimeter.

Dakbomen worden standaard geleverd met een dak van 130 x 130 centimeter. De dakbomen hebben stamhoogte (het deel gemeten vanaf de bovenkant van het wortelgestel tot aan de onderkant van het dak) van 225 centimeter.

Mocht u een ander formaat rek wensen of een andere stamhoogte kunt u dit aangeven bij 'opmerkingen' in het reactieformulier.

Kluit, container of wortel
Afhankelijk van het seizoen worden de bomen in de koudere periodes met kale wortel en vanaf het voorjaar in container of met kluit geleverd.


Leiboomkopen is onderdeel van
Leiboomkopen is onderdeel van Orbiz.nl

Vul hieronder uw contactgegevens en uw offerteaanvraag in.

Titel:*   dhr.    mevr. 
Naam:*
Straatnaam*:
Postcode*:
Plaats*:
Telefoonnummer*:
E-mailadres*:


Kies uw gewenste boom.

Type*:
Het gewenste aantal*:
Offerteaanvraag
Opmerkingen.

* verplichte velden